Thermisch  Métisse isolatie 25 kg/m3 van 100 mm dik, 6 platen (4,32 m2). € 12.78 Excl.BTW per m2.
€90,06

Thermisch Métisse isolatie 25 kg/m3 van 100 mm dik, 6 platen (4,32 m2).

Metisse thermisch - akoestische isolatie 25 kg/m³ is geschikt voor horizontale, verticale en diagonale toepassingen,bijvoorbeeld plafonds, hellende en platte daken, HSB wanden, scheidingswanden, metal-stud wanden. ...Meer informatie


Métisse® biedt met zijn hoge kwaliteitsvezels van gerecycleerd katoen uitstekende thermische, akoestische en mechanische eigenschappen voor een gezonde, comfortabele en duurzame isolatie. 

Het is een duurzame isolatie tegen de kou:
 de vezels en bindingen zijn veerkrachtig en sterk. Métisse is krimpvrij. Het biedt prestaties met lange levensduur.

Specificatie:
ʎ = 0,039 W/m K Geluidsweerstand
Afmeting: 60 cm breed x 120 cm lang = 0.72 m2. (6 platen per pak) 
Dikte      : 100 mm 
Densiteit: 25 kg per m3.
Brandklasse B-S1-D0

Métisse is een isolatiemateriaal van biologische oorsprong, gemaakt op basis van gerecycleerd katoen. Het is een zuiver product dat ontstaan is in de afdeling Research & Development van Le Relais. Door -“upcycling”- (een innoverende oplossing door recycleren) van niet herbruikbare kledingstukken in katoen opgehaald door Le Relais worden. Zonder deze ophaling was dit materiaal enkel nog geschikt voor verbranding. Het zorgt ook voor een nuttige nieuwe bestemming van kwalitatief hoogstaand basismateriaal, nl. Katoen, een materiaal waarvan de isolerende eigenschappen niet meer bewezen moeten worden. 

Metisse PRT is geschikt voor horizontale, verticale en diagonale toepassingen. Bijvoorbeeld plafonds, hellende en platte daken maar ook HSB wanden, scheidingswanden en metal stud wanden.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen