Dampregulerende folie. Rol 50 meter 150 cm breed. € 1,97 Excl. BTW per m2
€178,78

Dampregulerende folie. Rol 50 meter 150 cm breed.

TargoVARIVAP N dampregulerende folie heeft als belangrijkste eigenschap dat het ademt. De zogenaamde membranen gaan open om (in de zomer) de overtollige damp uit de geïsoleerde constructie te laten. ...Meer informatie
  • Artikelnummer:41
  • Bestel 3 voor €173,42 per stuk en bespaar 3%
  • Bestel 6 voor €169,84 per stuk en bespaar 5%
  • Bestel 10 voor €166,27 per stuk en bespaar 7%


Dampregulerende folie met een variabele SD-waarde.

De TargoVARIVAP N dampregulerende folie voorkomt dat het woonvocht van binnen uit de woning terecht komt in het isolatiemateriaal. Als dit gebeurd, dan wordt het isolatie materiaal nat en heeft het niet meer de juiste isolatiewaarde. Vergelijkbaar met een natte trui, hiermee ga je in de winter ook niet mee naar buiten.

Woonvocht (damp) in een woning, waar het 20˚C warm is en de dampdruk hoog, zal proberen naar buiten te gaan waar het kouder is -5˚C en de dampdruk minder hoog. Dit is een natuurlijk proces. Door het toepassen van een TargoVARIVAP N dampregulerende folie, kan er geen vocht in het isolatiemateriaal terecht komen.
Anderzijds als het zomer is, buiten 25 ˚C en binnen 20˚C zal de dampspanning van buiten naar binnen verlopen. Bij een gewone dampremmer kan dan het vocht dan niet uit de constructie, Dit kan na verloop van tijd problemen geven (bouwschade).
Om dit te voorkomen is de TargoVARIVAP N dampregulerende folie geschikt. Deze folie heeft membranen die in de zomer open gaan om het woonvocht uit de constructie te laten ontsnappen.

De TargoVARIVAP N dampregulerende folie wordt geplaatst aan de binnenzijde bij de isolatie. Te gebruiken bij een voorzetwand, plat dak of schuine kap. Bij elke buitenwand constructie. 
Als je denkt aan gezonde luchtwegen in combinatie met dampremmende folie dan denk je automatisch aan TargoVARIVAP N. Dit product heeft als belangrijke eigenschap dat het ademt.

De TargoVARIVAP N is voorzien van overlappings, merklijnen en stippen, welke van pas komen bij het correct plaatsen van de folie.

TargoVARIVAP N dampregulerende folie.

Sd-waarde = 0.2 M. – 20 M. 
Afmeting: 1.5 m x 50 m 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen