Tijdstip van afleveren.

Uw producten worden de eerst volgende werkdag geleverd, mits u voor 15:00 uur heeft besteld. 

Als u na 15:00 uur toch uw order de volgende werkdag geleverd wilt hebben, bel ons even op 020-6948415. Dan kunnen wij kijken of uw order alsnog snel geleverd kan worden.
De sluitingstijd van onze logistieke centra is 16:00 uur.  

Als u in het weekend of tijdens feestdagen besteld, dan geldt een afwijkende leveringstijd van twee werkdagen. U kunt tijdens het weekend of de feestdagen, uw bestelling tot 24:00 uur opgeven.


Uw order wordt in de nacht door onze vervoerder verwerkt. Wij kunnen derhalve niet aangeven of uw order in de ochtend of in de middag geleverd wordt. U kunt wel een voorkeur opgeven.

Uw bestellingen, wordt meestal door een vrachtwagen op wegwerp pallets geleverd. Het is van belang dat u thuis bent om uw order in ontvangst te nemen. Vermeld bij het opgeven van uw order, wat uw voorkeur heeft voor wat betreft het tijdstip van afleveren, in het vakje opmerkingen.

De pakketten worden meestal door KDZ Express BV geleverd. Ook hier is het van belang dat u thuis bent om uw order in ontvangst te nemen. 

Bij niet aanwezig tijdens de levering zal de vervoerder contact opnemen met ons of met u. In dit gesprek zullen duidelijke afspraken gemaakt worden wat te doen met de levering. Bijvoorbeeld wordt het artikel nogmaals aangeboden (hierbij komen extra kosten die behaald worden op u) of bij de buren afgeleverd. 


Als uw product tijdelijk niet leverbaar is, dan wordt uw product nageleverd of u kunt uw bestelling annuleren.