Easycell isolatie, warmte- en geluidsisolatie. € 14,64 Excl. BTW per pak. Geschikt voor warmte- en geluidsisolatie.
€18,75

Easycell isolatie, warmte- en geluidsisolatie.

Easycell is voor warmte- en geluidsisolatie zeer geschikt. Easycell vlokken isolatie is geschikt voor in het dak, plafond, vloer of wand. Eenvoudig inblazen met een lage densiteit van 30/40 kg/m3. ...Meer informatie
  • Artikelnummer:11


 

Easycell houdt de warmte binnen en het geluid buiten.

Easycell is een gemakkelijk te verwerken inblaas isolatiewol, gemaakt van cellulose. 
Easycell kan in de vloer, het plafond, wand en dak geblazen worden.

In de vloer of plafond kun je Easycell vanaf 30 kg per m3 inblazen. De kwaliteit van deze cellulose vlok is zo goed, dat je met een lage densiteit kunt inblazen, zonder dat deze inklinkt!
Voor de wand en de schuine kap kun je vanaf 40 kg per m3 Easycell inblazen. In de vloer of plafond is 30 kg per m3 voldoende gewicht om het inklinken tegen te gaan.

 KLIK HIER voor product informatie

  • Makkelijk te verwerken, snel in te blazen, Constructie kan dicht blijven.
  • Easycell is heel compact, hierdoor houdt het beter de warmte en geluid tegen.
  • Weert muizen en ongedierte, bijkomstigheid van brandvertragend product.


KLIK HIER voor overzicht RC-waarde, dak en wand.


Easycell is het ideale cellulose isolatie produkt om gemakkelijk en eenvoudig te verwerken.
Je hoeft geen platen te snijden, je kunt het in elke gewenste dikte aanbrengen en je hebt geen naden die  zorgen voor warmteverlies.
Daarnaast heb je qua isolatie, het dubbele resultaat ten opzichte van minerale wol produkten.

Easycell is vele malen goedkoper in aanschaf. Een ideaal produkt  wat niet jeukt, ongedierte weert tussen de vloeren en voor de deur afgeleverd wordt op het moment dat u het nodig heeft.
Ook hoeft u niet met materiaal te slepen op de bouw, omdat je inblaast vanaf beneden op de straat middels een lange slang vanaf de inblaasmachine. (deze huurt u bij Boels of Huurmaat)


Easycell is voor warmte- en geluidsisolatie zeer geschikt. Easycell vlokken isolatie is geschikt voor in het dak, het plafond, de vloer of in de wand. Eenvoudig inblazen met een lage densiteit van 30/40 kg/m3.

BCRG Logo

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Samuel Carlier Geplaatst op 17 Mei 2016 at 10:18

We hebben nu Easycell isolatie een halfjaar, het is in het plafond ingeblazen en in de vloer.

En wat een super vlokken zijn het. Zelfs met de wat koudere dagen die we hebben gehad was er geen noodzaak om de verwarming aan te zetten.

Ook het geluid overlast die we hadden van onze boven als onderburen zijn sterk verminderd.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over muizen... we hadden echt heel erg last van veel muizen. Maar na het inspuiten van Easycell in de vloer zijn ze verdwenen. Ik raad dit product aan iedereen aan.


van Horssen Geplaatst op 17 Mei 2016 at 10:17

In September zijn er 2 werknemers van easycell onze vloer van de eerste verdieping naar de zolder komen isoleren. Dit nam ruim een halve dag in beslag. er worden gaten geboord in de vloer en het isolatie materiaal wordt erin geblazen, daarna worden de gaten dicht gemaakt met kurken stoppen.

De mannen waren zeer vriendelijk, nette en harde werkers! Ze hebben de zolder ook weer veegschoon achter gelaten..echt fijn!

Het verschil nu de bovenverdieping is geisoleerd is enorm, ons huis wordt electrisch verwarmd en wij verwarmen dus per ruimte. ondanks dat de temperatuur in de nacht al rond het vriespunt is geweest ,hebben wij de verwarming boven nog niet aangehad! Voor de easycell was dit wel nodig. De belofte dat het een enorm verschil zou zijn is ruimschoots uitgekomen...echt TOP!

Het is jammer dat de rest van ons huis al geisoleerd is anders zou er alleen maar easycell in komen!De familie van Horssen


5 sterren op basis van 2 beoordelingen Je beoordeling toevoegen